Ναταλία Πετρίτη

Ένα live video του “Rollin & Scratchin” από το αρχείο τους όπου φαίνονται τα πρόσωπά τους πίσω από τις μάσκες δημοσίευσαν οι Daft Punk, δύο ολόκληρα χρόνια μετά τη διάλυσή τους ως συγκρότημα.

Το clip είχε δημοσιευθεί πρώτα ως τμήμα του one-off Twitch stream που έκαναν την περασμένη χρονιά, όπου το electronic duo από τη Γαλλία stream-αρε ένα full set γυρισμένο στο Mayan Theater του Λος Άντζελες το 1997. Το εν λόγω stream πραγματοποιήθηκε στην επέτειο ενός χρόνου από τη διάλυσή τους και στην 25η επέτειο της κυκλοφορίας του θρυλικού ντεμπούτου δίσκου τους, Homework.

Σήμερα, οι fans του συγκροτήματος μπορούν να δουν την εν λόγω performance ξανά, η οποία καταγράφει μια από τις σπάνιες στιγμές της καριέρας των Daft Punk όπου κανένας από τους δύο δεν φορά τη χαρακτηριστική robot mask του.

Δείτε το εδώ:

Η πρακτική των Daft Punk να μοιράζονται videos από το αρχείο τους έχει αρχίσει να αποκτά μόνιμο χαρακτήρα, με το συγκρότημα να έχει μοιραστεί πρόσφατα υλικό του ίδιου να ερμηνεύει τα κομμάτια “Da Funk” και “Revolution 909”, αλλά και να μπαίνει δυναμικά στην πλατφόρμα του TikTok τον Οκτώβριο του 2022.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured