Ναταλία Πετρίτη

Τον Shaun Ryder των Happy Mondays φαίνεται πως θέλει να ερμηνεύσει ο Christian Bale σε σχετικό biopic, σύμφωνα με σχετικές του δηλώσεις σε συνέντευξή του στο ΝΜΕ.

Ο βραβευμένος ηθοποιός που έχει ερμηνεύσει στην 36χρονη καριέρα του ρόλους σε παραγωγές όπως το Dark Knight trilogy και το American Psycho, αποκάλυψε την επιθυμία του να δοκιμαστεί και σε μια άκρως μουσική ερμηνεία σε ένα biopic στα πρότυπα του Rocketman ή του Bohemian Rhapsody.

Μιλώντας στο ΝΜΕ, ο Bale δήλωσε: «Ήταν πάντα μια πολύ ενδιαφέρουσα φιγούρα. Μεγάλωσα λατρεύοντας τους Happy Mondays, οπότε, ναι, θα είχε πλάκα να τον ερμηνεύσω».

Δυστυχώς όμως για τον Bale, ο ηθοποιός της σειράς Skins, Jack O’Connell, είναι ήδη έτοιμος να ερμηνεύσει τον Ryder στο biopic που θα σκηνοθετήσει ο Matt Greenhalgh. Βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Ryder από το 2011 με τίτλο Twisting My Melon, η ταινία δεν έχει επίσημο release date για την ώρα, ωστόσο γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο προσεχές διάστημα.

«Ω, όχι, μάλλον έχασα τον ρόλο τότε», ανέφερε ο Bale στο άκουσμα της πληροφορίας από τον δημοσιογράφο του ΝΜΕ. «Είμαι μάλλον και πολύ μεγάλος πλέον αν η προσέγγιση εκτυλίσσεται στις ένδοξες ημέρες του».

Ο Bale αυτό το διάστημα προμοτάρει την πρώτη του ταινία παραγωγής Netflix με τίτλο The Pale Blue Eye, στην οποία και ερμηνεύει τον ρόλο ενός ντετέκτιβ που ερευνά τον φόνο ενός Αμερικανού στρατιώτη.

Η ταινία αποτελεί μια fictionalised εκδοχή ενός έργου του εμβληματικού Edgar Allen Poe και αναμένεται στην πλατφόρμα με την νέα χρονιά.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured