Ναταλία Πετρίτη

Την απόρριψή του στη μοντέρνα τηλεόραση έκανε γνωστή ο Bob Dylan σε μια σπάνια συνέντευξή του στη Wall Street Journal, όπου ο ίδιος μοιράστηκε με το κοινό τι απολαμβάνει αυτές τις μέρες σε τηλεοπτικό επίπεδο.

Όταν ο εμβληματικός τραγουδοποιός ερωτήθηκε σχετικά με το ποια εκδοχή της σύγχρονης τεχνολογίας χρησιμοποιεί ο ίδιος για να χαλαρώνει, ο ίδιος απάντησε ότι παρακολουθεί μόνο τις σειρές Coronation Street, Father Brown και The Twilight Zone.

«Δύο ή τρεις ώρες binge watching στο Netflix είναι too much για μένα. Ξέρω ότι είναι παλιομοδίτικες, αλλά με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Δεν είμαι fan των packaged προγραμμάτων ή των ενημερωτικών εκπομπών. Δεν βλέπω ποτέ οτιδήποτε «μου βρωμά» ή είναι κακό. Τίποτα αηδιαστικό».

Συζητώντας για περισσότερα μέσα χαλάρωσης για τον ίδιο, ο Dylan δήλωσε: «Είμαι ένα θρησκευόμενο άτομο. Διαβάζω αρκετά τις γραφές, κάνω διαλογισμό και προσεύχομαι, ανάβω κεριά στην εκκλησία. Πιστεύω στην καταδίκη, όπως και στο πεπρωμένο».

Διαβάστε εδώ τι δήλωσε ο Bob Dylan σχετικά με τις μουσικές που ο ίδιος απολαμβάνει, όπως και τους καλλιτέχνες που έχει παρακολουθήσει ζωντανά σε συναυλίες τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured