Ναταλία Πετρίτη

Viral έγινε το βιντεοσκοπημένο υλικό που δείχνει την Adele να «εξαφανίζεται» από τη σκηνή σε συναυλία της στο Las Vegas residency της ίδιας, κατακτώντας ένα ένα τα social media.

Η τραγουδίστρια του 30 ξεκίνησε πρόσφατα μια σειρά συναυλιών στο Colosseum του Caesars Palace, με τους θαυμαστές της να μην χάνουν ευκαιρία να αναρτήσουν στιγμιότυπα των εμφανίσεών της στα κοινωνικά μέσα. Ένα clip ήταν όμως αυτό που τράβηξε την προσοχή εκατομμυρίων χρηστών στον online κόσμο.

Το εν λόγω στιγμιότυπο λαμβάνει χώρα στο φινάλε εμφάνισής της, όσο η ίδια ερμηνεύει το κομμάτι λήξης της με τίτλο “Love Is A Game”. Στο video, βλέπουμε την λαμπερή star να «εξαφανίζεται» από το stage με ένα εντυπωσιακό τρικ και με ροζ κομφετί να εκτινάσσονται πάνω της σε ένα μαγικό σόου. Όταν αυτά καθαρίζουν από την ατμόσφαιρα, η Adele έχει γίνει πλέον άφαντη!

Δείτε τα σχετικά clips – συμπεριλαμβανομένης μιας slow motion εκδοχής – στα  tweets πιο κάτω.

Μιλώντας on-stage στο opening night της σειράς συναυλιών της για το Vegas residency, η Adele δήλωσε στο κοινό: «Φαίνεται ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Είναι απλά τέλειο, σας ευχαριστώ».

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι τόσο αγχωμένη και τρομοκρατημένη και χαρούμενη. Μπορεί να είναι λίγο wobbly μερικές φορές, αυτό συμβαίνει όμως επειδή τα νεύρα μου είναι εκτός ελέγχου! Είναι μια μεγάλη εβδομάδα για μένα αυτή η εβδομάδα».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured