Ναταλία Πετρίτη

Μια ψηφιακή ερμηνεία ως μέρος του “Ozzfest” πρόκειται να δώσει ο Ozzy Osbourne στο Metaverse Music Festival, με το virtual μουσικό φεστιβάλ να αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 10 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου

Το Metaverse Music Festival (MVMF) θα πραγματοποιηθεί στην Decentraland, τον μεγαλύτερο user-owned and operated ψηφιακό κοινωνικό κόσμο και θα παρουσιαστεί στην ψηφιακή πλατφόρμα Kraken. Το MVMF πρόκειται να παρουσιάσει αυτή τη χρονιά περισσότερους από 100 καλλιτέχνες που θα ερμηνεύσουν κομμάτια τους ψηφιακά σε Web3-enabled virtual concert εμπειρίες για τους χρήστες. Τις συναυλίες μπορεί να παρακολουθήσει το κοινό με ή χωρίς ένα VR headset.

Η main attraction του φετινού MVMF είναι η “Tower of Babel” stage, η οποία τοποθετείται σε μια φουτουριστική cyberpunk πόλη. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν εκεί headliners όπως ο Vladimir Cauchemar, το κινεζικό group SNH48, τον cryptopunk rapper Spottie WiFi, το ιαπωνικό girl group, Atarashii Gakko!, την London-based afro funk μπάντα, Amadis & the Ambassador και πολλούς ακόμη. Επιπλέον, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια exclusive avatar performance και πρεμιέρα μουσικού video του Soulja Boy.

Μέχρι στιγμής, ο Ozzy είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα εμφανιστεί στο “Ozzfest” του MVMF, όμως περισσότερα acts θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για πολλά χρόνια, το Ozzfest λάμβανε χώρα ως touring festival, ιδρυμένο από τον Ozzy και τη Sharon Osbourne, και φιλοξενούσε μερικές από τις μεγαλύτερες hard rock και metal μπάντες στον κόσμο. Μερικές από αυτές υπήρξαν στο παρελθόν οι  System of a Down, Disturbed και Slipknot, με headliners τις περισσότερες φορές τον Ozzy ή τους Black Sabbath.

Η Decentraland φιλοξένησε το πρώτο Metaverse Music Festival τον Οκτώβριο του 2021, με περισσότερους από 80 καλλιτέχνες, όπως οι Web3 innovators, Deadmau5, 3LAU, Paris Hilton, RAC και Alison Wonderland. Στις τέσσερις ημέρες του, περισσότεροι από 50,000 επισκέπτες παρακολούθησαν τις συναυλίες του με το MTV να ανακοινώνει φέτος της δημιουργία μιας “metaverse” κατηγορίας στα VMAs, χάρη στην τεράστια επιτυχία του φεστιβάλ.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured