Ναταλία Πετρίτη

Ένα μυστηριώδες Marvel tweet αυξάνει για τα καλά τις φήμες που θέλουν τη Rihanna να πραγματοποιεί τη μεγάλη της επιστροφή στη δισκογραφία, αναλαμβάνοντας να ενισχύσει το soundtrack της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever με τη μουσική της. Οι φήμες αυτές, όπως και το κρυπτικό tweet της εταιρείας, θέλουν μάλιστα ένα νέο single να κυκλοφορεί την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα μέσα στον Οκτώβριο, διάφορα ρεπορτάζ ξένων μέσων ήθελαν τη  Rihanna να έχει ηχογραφήσει δύο κομμάτια για το Wakanda Forever, συμπεριλαμβανομένου ενός που θα ακούγεται στα end credits της ταινίας. Το teaser video της Marvel δείχνει τον τίτλο Wakanda Forever, πριν να εξαφανιστούν όλα τα γράμματα από την οθόνη, εκτός από ένα ‘R’ και την προαναφερθείσα ημερομηνία. Αυτό σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, οι θαυμαστές της Rihanna θα απολαύσουν επιτέλους νέα μουσική της, ως follow-up του Anti.

Το Black Panther: Wakanda Forever αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο, ενώ τη Rihanna θα δούμε και live στο Super Bowl Halftime Show τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured