Ναταλία Πετρίτη

Έναν AC/DC inspired δίσκο θέλει να κυκλοφορήσει ο Bono με τους U2, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του ίδιου σε πρόσφατη συνέντευξή του στους New York Times. Πιο συγκεκριμένα, ο Bono ανέφερε ότι ο εν λόγω δίσκος θα κυκλοφορούσε ιδανικά πριν από το Songs Of Ascent– ένα νέο άλμπουμ που το συγκρότημα tease-άρει από το 2009.

Ο Bono δήλωσε στην εφημερίδα ότι το Songs Of Ascent είναι σχεδόν έτοιμο και ότι παραμένει on hold για την ώρα, επειδή το συγκρότημα θέλει να κυκλοφορήσει έναν «φασαριόζικο, ανένδοτο και άνευ λόγου ύπαρξης κιθαριστικό δίσκο».

Μιλώντας για τα κομμάτια που έγραψαν μαζί τα τελευταία χρόνια, ο Bono εξήγησε: «Όλοι μας κάνουμε λάθη. Ο ιός του progressive-rock ήρθε και χρειαζόμασταν ένα εμβόλιο. Η πειθαρχία στη γραφή των κομματιών μας, αυτό δηλαδή που χαρακτήριζε τους U2 — top-line μελωδία, καθαρές σκέψεις— είχε εξαφανιστεί».

«Χρειαζόμαστε τη δύναμη του rock ‘n’ roll πίσω. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει το fuck-off rock ‘n’ roll album μας. Θέλουμε ίσως έναν AC/DC, ίσως τον Mutt Lange. Την προσέγγιση. Την πειθαρχία. Την πειθαρχία ως προς τη γραφή κομματιών. Αυτό θέλουμε», συνέχισε ο ίδιος.

Για να δούμε, λοιπόν!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured