Ναταλία Πετρίτη

Μια προσομοίωση που ο ίδιος δημιούργησε με το μυαλό του φαίνεται πως νόμιζε ο Elon Musk πως είναι η Grimes.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Devin Gordon, που εμφανίστηκε στο νέο docuseries του BBC, The Elon Musk Show, ο CEO της SpaceX και Tesla φαίνεται πως πίστευε ότι η πρώην σύντροφός του, η δημοφιλής τραγουδίστρια Grimes, ήταν η «τέλεια συντροφιά», όμως «όχι αληθινή».

«Εκείνη [η Grimes] μου είπε πολλές φορές ότι ο Musk έχει τη θεωρεία ότι η ίδια δεν είναι αληθινή», ανέφερε ο Gordon στην εκπομπή. «Ότι είναι αυτή η προσομοίωση που εκείνος δημιούργησε και ότι υπάρχει στον εγκεφαλικό φλοιό του ως η τέλεια συντροφιά για τον ίδιο. Που ακούγεται λίγο τρελό και ίσως λίγο creepy, εκτός από το γεγονός ότι εκείνη συμφωνεί με αυτόν. Η ίδια ανέφερε ότι νιώθει σαν αυτήν την προσομοίωση που δημιουργήθηκε έτσι για εκείνον» συνέχισε ο Gordon.

«Τα ενδιαφέροντά της είναι τα ίδια με εκείνου και η μουσική της διαθέτει τεχνολογική κατεύθυνση» πρόσθεσε ο συγγραφέας, εξηγώντας στη συνέχεια ότι «και οι δυο τους έκαναν ένα παρεμφερές nerdy αστείο για μια τρομακτική AI θεωρία στο μέλλον».

Η Grimes ήταν σε σχέση με τον Musk από το 2018 μέχρι το 2022 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί του. Από ό,τι φαίνεται, και τον εκκεντρικό τρόπο σκέψης του...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured