Ναταλία Πετρίτη

Ένα ντοκιμαντέρ για τη συναυλία του στο Knebworth το 2022 πρόκειται να αποκτήσει ο Liam Gallagher, στο οποίο και επέστρεψε πανηγυρικά το καλοκαίρι που μας πέρασε με ένα ηχηρό διπλό sold-out. Κι αυτό, 26 χρόνια μετά την εμβληματική συναυλία των Oasis στο ιστορικό venue του Hertfordshire.

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει αυτή την επιστροφή του Gallagher στο Knebworth Park και θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε επιλεγμένες αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 17 Νοεμβρίου, προτού αποκτήσει ένα full streaming release στην Paramount+ αργότερα μέσα στο 2022.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένος που κατάφερα να παίξω δύο βραδιές στο Knebworth, 26 χρόνια μετά τη συναυλία με τους Oasis», ανέφερε ο Gallagher σε σχετικό  statement. «Προσπαθώ ακόμη να το επεξεργαστώ».

«Το να έχω παίξει για διαφορετικές γενιές στο ίδιο venue μετά από τόσα χρόνια είναι πέρα από Βιβλικό. Είμαι τόσο περήφανος που το καταγράψαμε. Το Knebworth για μένα ήταν και θα είναι για πάντα μια γιορτή για τους fans, αλλά και για την ίδια τη μουσική. Απολαύστε την ταινία και ας το ξανακάνουμε σε 26 χρόνια. LG x».

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Toby L.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured