Ναταλία Πετρίτη

Τη φωνή του σε χαρακτήρα του Big Mouth πρόκειται να δώσει ο Tyler, the Creator, αποτελώντας μόλις έναν από τους δεκάδες guests που πρόκειται να εμφανιστούν για κάποιο feature στην έκτη σεζόν της επιτυχημένης animated σειράς. Αυτή πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα αργότερα μέσα στον Οκτώβριο.

Μαζί με τον Tyler, άλλοι guests που θα συμμετέχουν στη σειρά του Netflix περιλαμβάνουν τους Adam Levine, Jeff Goldblum, Peter Capaldi, Steve-O, Amber Ruffin, Chris O’Dowd και Annaleigh Ashford.

Τα σταθερά μέλη του voice cast, δηλαδή οι Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jason Mantzoukas, Ayo Edebiri, Maya Rudolph, Fred Armisen και Jordan Peele πρόκειται επίσης να επιστρέψουν, με τους Ali Wong, Chelsea Peretti, Natasha Lyonne, Nathan Fillion, Kristen Schaal και Jenny Slate να συμμετέχουν επίσης στη σειρά.

Σύμφωνα με το Netflix, η έκτη σεζόν του Big Mouth πρόκειται να εστιάσει στο ότι «παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να διαλέγουμε την οικογένειά μας, μπορούμε να περιβάλουμε τον εαυτό μας από ανθρώπους που μας αγαπούν για αυτό που είμαστε».

Δείτε το trailer της σειράς, που δημοσιοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου:

https://youtu.be/VEb7kLkwFbQ

Το Big Mouth έχει ήδη ανανεωθεί από το Netflix για την έβδομη σεζόν του. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι η spinoff σειρά του, Human Resources, έχει επίσης ανανεωθεί για τη δεύτερη σεζόν της.

Η εμφάνιση του Tyler, the Creator στο Big Mouth θα είναι και η δεύτερη εμφάνιση του rapper σε animated show για αυτή τη χρονιά, μετά από αυτή στο Beavis and Butt-Head.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured