Ναταλία Πετρίτη

Ακόμη ένα Berlin-based teaser για την επικείμενη μεγάλη τους ανακοίνωση μοιράστηκαν οι Depeche Mode, με τους θαυμαστές του συγκροτήματος να μην μπορούν να περιμένουν μέχρι να μάθουν τι έχουν σκοπό να παρουσιάσουν. Για όσους δεν είναι ενήμεροι, την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το συγκρότημα πρόκειται να κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, λίγους μόλις μήνες μετά τον πρόωρο χαμό του ιδρυτικού τους μέλους, Andy Fletcher.

Το νέο teaser που αναρτήθηκε στον λογαριασμό τους στο Instagram επιβεβαιώνει την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση (1pm CET, 12pm BST), ενώ συνοδεύεται από την τοποθεσία «Βερολίνο». «Ελάτε μαζί μας ψηφιακά», σημείωσε επίσης το συγκρότημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες, όμως το post υπόσχεται ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν διαθέσιμες σύντομα.

Η μεγάλη ανακοίνωση της Τρίτης αναμένεται να γίνει λίγο μόλις διάστημα μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών που ήθελαν τον Dave Gahan και τον Martin Gore στο  studio, όπου και δούλευαν πάνω σε νέα μουσική. «Βρίσκουμε σταθερότητα σε αυτό που γνωρίζουμε και αγαπάμε και εστιάζουμε σε ό,τι δίνει στη ζωή μας νόημα και σκοπό», έγραφαν τότε.

Δείτε το σχετικό teaser για την Τρίτη και αναμείνατε συντονισμένοι στο Avopolis για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.instagram.com/reel/CjH7bYnpr3Y/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured