Ναταλία Πετρίτη

Τη διεξαγωγή συζήτησης περί δημιουργίας ενός supergroup με τον John Squire των Stone Roses επιβεβαίωσε ο Liam Gallagher, μέσα από συνέντευξή του στον Matt Wilkinson και το Apple Music 1.

Ο πάλαι ποτέ frontman των Oasis είχε tease-άρει την ιδέα της συνεργασίας του με τον πρώην κιθαρίστα των Stone Roses τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο ίδιος εμφανίστηκε στις συναυλίες του στο Knebworth για μια ερμηνεία του Oasis classic του 1995, “Champagne Supernova”.

“Super group incoming LG JS”, έγραφε τότε ο Gallagher σε ένα από τα tweets του.

Στη νέα του λοιπόν συνέντευξη στον Matt Wilkinson, ο Gallagher επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι μουσικών «σίγουρα» πρόκειται να δουλέψει μαζί, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του μουσικού παραγωγού.

«Ναι. Σοβαρά, φίλε. Όμως έχουμε πράγματα να κάνουμε πρώτα και εκείνος έχει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Αλλά ναι, σίγουρα θα κάνουμε κάτι σε κάποια φάση».

Ο Wilkinson πρόσθεσε τότε: «Άρα βρίσκεστε πράγματι σε συζητήσεις;», για να απαντήσει ο Gallagher: «Ίσως, ναι. Κάναμε και αυτό στο Knebworth κι εκείνο, νομίζω, αν θυμάμαι κάτι σχετικό με αυτό. Αλλά όχι. Υπάρχουν συζητήσεις για κάτι. Ίσως. Αλλά χωρίς βιασύνη. Είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ. Αν έχει γράψει κάτι και χρειάζεται φωνητικά, εγώ είμαι εδώ, φίλε».

Είναι άραγε το κοινό έτοιμο για αυτό το μουσικό «πάντρεμα»; Ο χρόνος θα δείξει!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured