Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι πρόκειται να κυκλοφορίσει η Stevie Nicks την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, το οποίο και αποτελεί μια διασκευή στο “For What It’s Worth” του Stephen Stills.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσω το νέο μου κομμάτι αυτή την Παρασκευή», έγραψε η Nicks σε ένα χειρόγραφο μήνυμά της, το οποίο και post-αρε στα social media. «Ονομάζεται “For What It’s Worth” και γράφτηκε το 1966 από τον Stephen Stills. Σήμαινε κάτι για μένα πίσω σε εκείνες τις μέρες και σημαίνει και σήμερα κάτι».

«Πάντα ήθελα να το ερμηνεύσω μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας – και φαίνεται ότι σήμερα, στην εποχή που ζούμε, έχει πολλά να πει… δεν μπορώ να περιμένω ώστε να το ακούσετε κι εσείς».

Η θρυλική σόλο καλλιτέχνις και ιδρυτικό μέλος των εμβληματικών Fleetwood Mac κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο το 2014, ο οποίο και έφερε τον τίτλο 24 Karat Gold: Songs from the Vault. Στην πραγματικότητα, αυτός αποτελούσε μια συλλογή από επανηχογραφημένα demos, γραμμένα μεταξύ του 1969 και του 1987. Ο τελευταίος της δίσκος με original υλικό ήταν το In Your Dreams του 2011.

Νωρίτερα μέσα στο 2022, η Stevie Nicks απέκτησε και το προσωπικό της comic book, το οποίο είναι αφιερωμένο στη ζωή και το μουσικό της έργο. Το Female Force: Stevie Nicks αποτελείται από 22 σελίδες τις οποίες υπογράφει ο συγγραφέας Michael Frizell μαζί με τον καλλιτέχνη Ramon Salas.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή λοιπόν για τη νέα μουσική δουλειά της Stevie Nicks!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured