Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους single με τίτλο “New Gold” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Gorillaz, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής τους δουλειάς, Cracker Island. Το κομμάτι αποτελεί μια συνεργασία του επιτυχημένου συγκροτήματος μαζί με τους Tame Impala και Bootie Brown.

Ο δίσκος Cracker Island αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου από την Parlophone και αποτελεί το follow-up του Song Machine, Season One – Strange Timez του 2020.

Η virtual band του Damon Albarn έχει συνεργαστεί για αυτόν τον δίσκο και με πολλούς ακόμη σημαντικούς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Stevie Nicks, Bad Bunny, Beck, Thundercat, Adeleye Omotayond και των προαναφερθέντων Tame Impala και Bootie Brown.

Την παραγωγή του δίσκου υπογράφει ο βραβευμένος με οκτώ Grammy πολυοργανίστας και στιχουργός, Greg Kurstin, μαζί με τους ίδιους τους Gorillaz και τον Remi Kabaka Jr.

Ακούστε εδώ το “New Gold”, το οποίο και το συγκρότημα παρουσίασε για πρώτη φορά στην εμφάνισή του στο φεστιβάλ All Points East του Λονδίνου στις 19 Αυγούστου:

Η tracklist του Cracker Island:

  1. ‘Cracker Island’ feat. Thundercat
  2. ‘Oil’ feat. Stevie Nicks
  3. ‘The Tired Influencer’
  4. ‘Tarantula’
  5. ‘Silent Running’ ft. Adeleye Omotayo
  6. ‘New Gold’ feat. Tame Impala & Bootie Brown
  7. ‘Baby Queen’
  8. ‘Tormenta’ feat. Bad Bunny
  9. ‘Skinny Ape’
  10. ‘Possession Island’ (feat. Beck)

Το εξώφυλλο του δίσκου:

Album artwork for 'Cracker Island'

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured