Ναταλία Πετρίτη

Στην ακύρωση του υπολοίπου της αμερικανικής τους περιοδείας προχώρησαν οι Bauhaus, με τον frontman του ιστορικού συγκροτήματος, Peter Murphy, να εισάγεται σε δομή για rehab.

Το συγκρότημα επρόκειτο να συνεχίσει από τις 6 Σεπτεμβρίου τις συναυλίες του στα πλαίσια της reunion tour του, έχοντας επισκεφτεί το καλοκαίρι που μας πέρασε και τη χώρα μας και το Release Athens, σε μια εμφάνιση που άφησε ομολογουμένως πικρία στο εγχώριο κοινό. Η ακυρωμένη πλέον περιοδεία τους θα ήταν και η πρώτη επί αμερικανικού εδάφους εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια, ενώ οι εμφανίσεις τους επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε πόλεις όπως το Portland, το Seattle, το San Francisco, το Denver, η Νέα Υόρκη κ.α..

«Μετά από μια σειρά από επιτυχημένα reunion shows ανάμεσα σε διαφορετικές ηπείρους, ο Peter Murphy θα εισαχθεί σε μια δομή για rehab ώστε να φροντίσει την υγεία και την ευημερία του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Η πλήρης λίστα με τις συναυλίες των Bauhaus που ακυρώνονται:

Σεπτέμβριος 2022

06 – Toronto, History

08 – New York, Kings Theatre

09 – New York, Kings Theatre

10 – Philadelphia, The Met

12 – Washington DC, Anthem

13 – Boston, MGM Music Hall

14 – New Haven, College Street Music Hall

16 – Detroit, Masonic Theatre

17 – Chicago, Riot Fest

19 – Minneapolis, Palace Theatre

20 – Dallas, Southside Ballroom

21 – Houston, 713 Music Hall

23 – Atlanta, Tabernacle

26 – Denver, Mission Ballroom

29 – Los Angeles, Greek Theatre

Τον Μάρτιο του 2022, οι Bauhaus είχαν επιστρέψει με ένα ολοκαίνουριο single, το κομμάτι “Drink The New Wine”, το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο τους μουσικό δείγμα εδώ και 14 χρόνια. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown, με το συγκρότημα να μοιράζεται audio files μεταξύ του, χωρίς να γνωρίζει ο ένας τι ηχογραφεί ο άλλος. Για τη σύνθεση του κομματιού χρησιμοποιήθηκε η σουρεαλιστική μέθοδος του “exquisite corpse”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured