Ναταλία Πετρίτη

Το κομμάτι “Im Glück” των NEU! remix-αραν πρόσφατα οι National, το οποίο και θα περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουριο NEU! 50! box set. Αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει φυσικά στα πλαίσια του εορτασμού της 50ης επετείου από την κυκλοφορία του εμβληματικού ντεμπούτου δίσκου των θρύλων του Krautrock και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν bonus tribute δίσκο με διασκευές και remixes άλλων καλλιτεχνών.

Η original version του “Im Glück” περιλαμβανόταν στο NEU! του 1972 και διαρκεί περίπου επτά λεπτά. Πρόκειται για ένα κομμάτι δίχως ουσιαστική δομή και rhythm section, με μουσικοκριτικούς να το χαρακτηρίζουν ως ένα κομμάτι-διάλειμμα του δίσκου. Η νέα πνοή που απέκτησε μετά την δουλειά των National πάνω σε αυτό, το μετατρέπει σε ένα περισσότερο dance κομμάτι, με το συγκρότημα να έχει προσθέσει πάνω του ένα παλλόμενο house beat και περισσότερα instrumental στοιχεία.

Ακούστε εδώ το “Im Glück (The National Remix)”:

Το box set NEU! 50! πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει τους τρεις πρώτους δίσκους του γερμανικού duo, μαζί με το NEU! Tribute Album. Η έκδοση θα αποτελείται από πενταπλό LP ή CD και είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία. Στον δίσκο διασκευών αναμένεται να δούμε δουλειές των Idles, Mogwai, They Hate Change, Alexis Taylor των Hot Chip, Guerilla Toss και πολλών ακόμη. Ο Stephen Morris των New Order μαζί με τον  Gabe Gurnsey των Factory Floor έχουν αναλάβει το lead single αυτού, ένα remix του  “Hallogallo”.

Όσο για τους National, αυτοί πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα νέο κομμάτι με τίτλο  “Weird Goodbyes”, στο οποίο και συνεργάζονται μαζί με τους Bon Iver.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured