Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι κυκλοφόρησαν οι National σε συνεργασία με τους έτερους αγαπημένους indie sad boys, Bon Iver. Το κομμάτι φέρει τον τίτλο “Weird Goodbyes” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Πληροφορίες για τη νέα αυτή κυκλοφορία έδωσαν οι National μέσα από το προφίλ τους στο Instagram, όπου και ανέφεραν ότι το συγκρότημα ξεκίνησε να δημιουργεί νέα μουσική την περασμένη άνοιξη στο Long Pond. Σύμφωνα με τους ίδιους, το “Weird Goodbyes” με τους Bon Iver ήταν το πιο ταιριαστό κομμάτι για να κυκλοφορήσει πρώτο, όσο οι ίδιοι βρίσκονται σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι.

Το “Weird Goodbyes” κινείται γύρω από τη θεματική του να αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και να προχωράς, αντιμετωπίζοντας ωστόσο στη συνέχεια δεύτερες σκέψεις γύρω από αυτήν την κίνηση, εξήγησε ο frontman των National, Matt Berninger, μέσα από σχετικές του δηλώσεις.

Πέρα από τους Bon Iver, στο κομμάτι συμμετέχουν έγχορδα της London Contemporary Orchestra με μαέστρο τον ίδιο τον Bryce Dessner των National.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε οι National θα κυκλοφορήσουν έναν νέο δίσκο, ωστόσο το συγκρότημα παρουσίασε πρόσφατα ζωντανά τα ολοκαίνουρια κομμάτια του “Grease In Your Hair (Birdie)”, “Tropic Morning News (Havisham)” και “Bathwater (Mount Auburn).”

https://www.instagram.com/p/ChaCJ1urmzj/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured