news.team

Στις 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου θα προβληθεί σε κινηματογράφους διάφορων σημείων του κόσμου το επίσημο ντοκιμαντέρ του Ronnie James Dio, με τίτλο Dio: Dreamers Never Die.

Το ντοκιμαντέρ, που περιλαμβάνει όλη του την καριέρα, σκηνοθετήθηκε από τους Don Argott και Demian Fenton και περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα πλάνα, προσωπικές φωτογραφίες και σκηνές, αλλά και συνεντεύξεις με τους συνοδοιπόρους του, την οικογένεια και τους φίλους του: τη σύζυγό του Wendy Dio, τους Tony Iommi, Geezer Butler, Glenn Hughes, Vinny Appice, Lita Ford, Rob Halford, Sebastian Bach, Eddie Trunk και Jack Black.

ronniejamesdio2

«Άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση, ταλέντο και καρδιά όπως ο Ronnie James Dio είναι σε έλλειψη αυτές τις μέρες», παρατήρησαν οι σκηνοθέτες Don Argott και Demian Fenton σε ένα δελτίο Τύπου. «Είναι αναζωογονητικό να μοιράζεσαι την εμπνευσμένη ιστορία του να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κυνηγάς τα όνειρά σου», συμπλήρωσαν, μεταξύ άλλων.

Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με το streaming και την κυκλοφορία για το Dio: Dreamers Never Die, αλλά το δελτίο Τύπου προσθέτει ότι ένα soundtrack θα γίνει διαθέσιμο το φθινόπωρο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured