Ναταλία Πετρίτη

Την ελπίδα του ότι οι Rolling Stones θα έχουν ηχογραφήσει νέο υλικό μέχρι το τέλος της χρονιάς γνωστοποίησε ο Keith Richards, ο οποίος και μίλησε πρόσφατα στον Matt Wilkinson και στο Rolling Stones: 60th Anniversary Special podcast του Apple Music 1. Ο Richards είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι ο νέος touring drummer του συγκροτήματος, Steve Jordan, θα βοηθούσε τους Stones να ολοκληρώσουν τον δίσκο που έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν.

Ο Jordan ξεκίνησε να εμφανίζεται με το συγκρότημα μετά τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους των Stones, Charlie Watts, το χρίσμα του ίδιου είχε λάβει όσο εκείνος ήταν ακόμη εν ζωή.

«Εγώ σκεφτόμουν ότι, όχι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς τον Charlie», εξήγησε ο Richards. «Όμως ο Charlie μου είπε, μπορείς να το κάνεις με τον Steve. Μπορεί να πάρει τη θέση μου ανά πάσα στιγμή. Γαμώτο, τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Richards ανέφερε επίσης ότι δεν γνώριζε σε ποια formats θα κυκλοφορούσε μια ενδεχόμενη νέα δουλειά του συγκροτήματος, ενώ φάνηκε αβέβαιος και για το αν αυτή θα γινόταν διαθέσιμη και στα δημοφιλή streaming platforms.

Οι Stones συνεχίζουν αυτήν την περίοδο την SIXTY tour τους, στα πλαίσια της συμπλήρωσης 60 ετών από την ίδρυση του συγκροτήματος τον Ιούνιο του 1962. Οι ίδιοι ερμήνευσαν στην πρώτη συναυλία της περιοδείας τους το single “Out Of Time” από το 1966, για πρώτη φορά ζωντανά.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured