Ναταλία Πετρίτη

Την απροθυμία της να πουλήσει τον μουσικό της κατάλογο γνωστοποίησε η Madonna, με την pop superstar να έχει κυκλοφορήσει από το 1983 14 ολόκληρα studio albums, μερικά εκ των οποίων άφησαν εποχή.

Μιλώντας στο Variety, η Madonna διέψευσε ουσιαστικά ισχυρισμούς του επί χρόνια manager της, Guy Oseary, ότι η ίδια επρόκειτο να πουλήσει τα δικαιώματα της μουσικής της.

Όταν η ίδια ερωτήθηκε το γιατί, απάντησε με αυτοπεποίθηση: «Γιατί είναι τα δικά μου τραγούδια. Η ιδιοκτησία είναι το παν, έτσι δεν είναι;».

Παρά το γεγονός ότι η Madonna διατηρεί τα μουσικά της δικαιώματα, η ίδια υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο ένα συμβόλαιο με την Warner Music Group, με την οποία και πρόκειται να επανακυκλοφορήσει παλαιότερο υλικό της.

Η Madonna προχώρησε επίσης την προηγούμενη εβδομάδα σε δηλώσεις σχετικά με το προσωπικό της biopic, το οποίο και αποφάσισε να γυρίσει η ίδια, με σκοπό να σταματήσει «μισογύνηδες άνδρες» από το να αναλάβουν το project. Η ίδια θα βρεθεί κατά συνέπεια στον ρόλο της σκηνοθέτριας και συν-σεναριογράφου της ταινίας, μαζί με την βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο του Juno, Diablo Cody. Τον ρόλο της θα ενσαρκώσει η δημοφιλής ηθοποιός του Ozark, Julia Garner.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured