Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του RENAISSANCE γιόρτασε η Beyoncé, δίνοντας στη δημοσιότητα τα πρώτα lyric videos του πολυαναμενόμενου δίσκου της. Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της κατ΄ αυτόν τον τρόπο για την υπομονή που έδειξαν μέχρι αυτός να γίνει διαθέσιμος, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο leak του δίσκου, που βρέθηκε στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η ίδια ευχαρίστησε όλους όσους έσπευσαν να «καρφώσουν» την πειρατική αναπαραγωγή του δίσκου, ώστε αυτή να κατέβει άμεσα από τα εν λόγω κανάλια.

Κάθε ένα από τα 16 κομμάτια του δίσκου θα αποκτήσει το δικό του video, με τα πρώτα οκτώ να είναι ήδη διαθέσιμα στο YouTube. Δείτε σε πρώτη φάση αυτό για το “I’M THAT GIRL” και αναζητήστε και τα υπόλοιπα στο κανάλι της τραγουδίστριας.

Το μήνυμα της Beyoncé στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CglPOPjOYsT/?utm_source=ig_web_copy_link

H Beyoncé κυκλοφόρησε ακόμη ένα statement σχετικά με την κυκλοφορία του  RENAISSANCE, το οποίο και θα αποτελεί το πρώτο instalment ενός project που θα αποτελείται από τρία μέρη. Αυτά σύμφωνα με την ίδια έχουν ήδη ολοκληρωθεί, έχοντας ηχογραφήσει όλο το υλικό κατά τα χρόνια της πανδημίας.

Η ίδια μοιράστηκε με το κοινό τα συναισθήματά της γύρω από τον δίσκο, ενώ ευχαρίστησε και τα παιδιά της, τον σύζυγο και τον θείο της για την έμπνευση και τη βοήθεια που της παρείχαν

Δείτε ολόκληρο το statement εδώ:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured