Ναταλία Πετρίτη

Μια πλατεία με το όνομά τους πρόκειται να αποκτήσουν οι Beastie Boys στη Νέα Υόρκη, με την πόλη καταγωγής του θρυλικού συγκροτήματος να το τιμά για την προσφορά του στη μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, η γωνία του Lower East Side του Manhattan, συμβολή των οδών Ludlow και Rivington, που απεικονίζεται στο εξώφυλλο του Paul's Boutique, πρόκειται να μετονομαστεί σε Beastie Boys Square έπειτα από καμπάνια των ίδιων των θαυμαστών του συγκροτήματος. Η καμπάνια μάλιστα ξεκίνησε το 2014.

Η πρόθεση μετονομασίας της τοποθεσίας σε Beastie Boys Square έγινε γνωστή από τον εκπρόσωπο της Bad Boy Records και κατοίκου του Brooklyn, LeRoy McCarthy, ο οποίος και γιόρτασε την απόφαση του συμβουλίου της περιοχής να δεχτεί τη μετονομασία αυτή.

«Ο δρόμος υπήρξε μακρύς για να αποκτήσουμε μια Beastie Boys Square, είμαι όμως χαρούμενος που βλέπω τη διοίκηση της Νέας Υόρκης να αποδέχεται και επίσημα τις ντόπιες τέχνες και την κουλτούρα του hip hop, και αυτή η ταμπέλα στον δρόμο είναι πραγματικά ταιριαστή, γιατί το hip hop γεννήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης» δήλωσε ο McCarthy.

Τον επόμενο μήνα, οι Beastie Boys πρόκειται να γιορτάσουν την 30η επέτειο του Check Your Head με μια επανέκδοσή του σε βινύλιο. Το deluxe box set αυτού είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.

https://www.instagram.com/p/CgDe2Pmuabm/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured