Ναταλία Πετρίτη

Τον πρώτο χριστουγεννιάτικο δίσκο της καριέρας τους πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Backstreet Boys, ο οποίος και θα τιτλοφορείται A Very Backstreet Christmas.

Ο χριστουγεννιάτικος δίσκος του αγαπημένου boy band αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, με σκοπό μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα να έχει κατακτήσει τα charts παγκοσμίως και να δώσει μια ομολογουμένως χαρούμενη πνοή στις φετινές γιορτές.

Το A Very Backstreet Christmas αποτελεί τον 10ο δίσκο της καριέρας των Backstreet Boys, με τους ίδιους να δηλώνουν για αυτόν: «Θέλαμε εδώ και περίπου 30 χρόνια να φτιάξουμε έναν δίσκο για τα Χριστούγεννα και είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι που επιτέλους συνέβη. Περάσαμε τόσο ωραία βάζοντας ένα BSB twist σε μερικά από τα αγαπημένα μας Christmas classics και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι αυτά να γίνουν μέρος της εορταστικής περιόδου για τους θαυμαστές μας».

Με 13 tracks, το A Very Backstreet Christmas περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια των γιορτών, όπως τα “White Christmas”, “Silent Night”, και “Have Yourself a Merry Little Christmas”, όπως και τρία εορταστικά BSB originals: τα “Christmas in New York”, “Together” και “Happy Days”. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε μία εκδοχή που θα είναι διαθέσιμη μόνο στα πολυκαταστήματα Target, η οποία και θα περιλαμβάνει μια εκτέλεση των Backstreet Boys στο “Feliz Navidad” και στο “It’s Christmas Time Again” ως bonus tracks.

Δείτε το artwork και την tracklist του A Very Backstreet Christmas εδώ:

A Very Backstreet Christmas Artwork:

backstreet boys a very backstreet christmas album artworkA Very Backstreet Christmas Tracklist:

  1. White Christmas
  2. The Christmas Song
  3. Winter Wonderland
  4. Have Yourself a Merry Little Christmas
  5. Last Christmas
  6. O Holy Night
  7. This Christmas
  8. Same Ole Lang Syne
  9. Silent Night
  10. I’ll Be Home for Christmas
  11. Christmas in New York
  12. Together
  13. Happy Days
  14. Feliz Navidad (TARGET ONLY)
  15. It’s Christmas Time Again (TARGET ONLY)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured