Ναταλία Πετρίτη

Τα αίτια θανάτου του εκλιπόντα Andy Fletcher ανακοίνωσαν οι Depeche Mode, οι οποίοι και εξέδωσαν ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους θαυμαστές τους για τη στήριξη που έχουν δείξει όλο το τελευταίο διάστημα προς το συγκρότημα και την οικογένεια του μουσικού.

Μέσα από ανάρτησή τους στα κοινωνικά μέσα, οι Depeche Mode δήλωσαν για τον θάνατο του Fletcher: «Θα θέλαμε να πάρουμε ένα λεπτό ώστε να αναφερθούμε στην απίστευτη αγάπη που έχουμε εισπράξει από όλους σας τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι απίστευτο το να βλέπουμε όλες τις φωτογραφίες σας, να διαβάζουμε τα λόγια σας και να βλέπουμε πόσα πράγματα σήμαινε για όλους εσάς ο Andy».

Οι ίδιοι συνέχισαν: «Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν για εμάς παράξενες, θλιμμένες, αποπροσανατολιστικές, στην καλύτερη περίπτωση. Όμως έχουμε δει και νιώσει την αγάπη και την υποστήριξή σας και γνωρίζουμε ότι το ίδιο έχει συμβεί και με την οικογένεια του Andy».

Στη συνέχεια της ανάρτησης, το συγκρότημα αποκάλυψε ότι ο Fletcher έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια: «Δύο εβδομάδες πριν, πήραμε τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα, τα οποία η οικογένεια του Andy μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα. Ο Andy υπέστη διαχωρισμό της αορτής όσο βρισκόταν στο σπίτι του, στις 26 Μαΐου. Οπότε, αν και ήταν υπερβολικά νωρίς, τόσο νωρίς, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια και χωρίς να υποφέρει παρατεταμένα».

Οι Depeche Mode ενημέρωσαν στη συνέχεια τους fans τους σχετικά με μια «όμορφη τελετή» που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Fletcher, ευχαριστώντας ξανά για την αγάπη που έχουν δείξει σε εκείνους και στην οικογένεια του μουσικού όλο το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε εδώ την πλήρη ανάρτησή τους:

https://www.instagram.com/p/CfUawBtJcAM/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured