Ναταλία Πετρίτη

Ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι με συμμετοχή του Freddie Mercury ανακάλυψαν οι Queen, το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Την ανακάλυψη έκαναν γνωστή οι Roger Taylor και Brian May, οι οποίοι και έδωσαν μια συνέντευξη στη Zoe Ball του BBC Radio 2 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Βρήκαμε πράγματι ένα μικρό διαμάντι του Freddie το οποίο και είχαμε ξεχάσει τελείως», ανέφερε ο Taylor. «Και είναι φανταστικό. Στην πραγματικότητα ήταν μια πραγματική ανακάλυψη. Είναι από τα Miracle Sessions και νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο».

Απαντώντας στην ερώτηση του ποιος ανακάλυψε το κομμάτι, το οποίο και τιτλοφορείται “Face It Alone”, ο May απάντησε: «Ήταν κάπως κρυμένο σε κοινή θέα. Το είχαμε δει πολλές φορές και σκεφτόμασταν «Ω όχι, δεν μπορούμε όντως να το σώσουμε». Όμως στην πραγματικότητα πήγαμε εκεί ξανά και η φανταστική ομάδα μας μας είπε «ΟΚ, μπορούμε να το κάνουμε». Είναι σαν να ενώνεις μικρά κομμάτια μαζί. Είναι όμορφο. Είναι συγκινητικό».

Ο Taylor πρόσθεσε: «Είναι ένα κομμάτι γεμάτο πάθος».

Από τον θάνατο του Mercury το 1991 και μετά, οι Queen έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά από προηγουμένως ακυκλοφόρητα κομμάτια με συμμετοχή του μοναδικού τους frontman. Το 2014, μάλιστα, κυκλοφόρησαν το compilation album, Queen Forever, στο οποίο και περιλαμβάνονται τραγούδια από τα ‘80s τα οποία υπήρξαν «ξεχασμένα» και περιλάμβαναν φωνητικά του εκλιπόντα lead singer τους.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured