Ναταλία Πετρίτη

Την απόφαση να αποσυρθούν από την ενεργό δράση πήραν οι KISS, σεβόμενοι «τους εαυτούς τους και την αγάπη των θαυμαστών τους», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρυλικός μπασίστας του συγκροτήματος, Gene Simmons.

Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει το 2018 τη διεξαγωγή μιας μεγάλης περιοδείας, μετά το τέλος της οποίας τα μέλη του θα κρεμούσαν μια για πάντα τα κοστούμια με τα οποία έγιναν γνωστά παγκοσμίως. Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Gene Simmons εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η μπάντα αισθάνθηκε έτοιμη να αποσυρθεί.

«Ο λόγος για τον οποίο σταματάμε τις περιοδείες είναι η περηφάνεια, ο αυτό-σεβασμός και η αγάπη και ο θαυμασμός προς τους θαυμαστές μας» ανέφερε στο Full Metal Jackie σε επεισόδιο του KLOS’ Whiplash. «Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κανείς να συμβεί είναι να είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ, που μένει όμως για πολλή ώρα στο ring. Είναι ζήτημα χρόνου το να σε εγκαταλείψουν τα πόδια σου, θα χάσεις».

Ο ίδιος συνέχισε: «Έχουμε δει επίσης μποξέρ που έχουν μείνει στο ring για πολύ και μπάντες που συνεχίζουν τις περιοδείες αντίστοιχα πολύ. Και ξεχνούν στίχους όσο μπορείς να δεις βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπό τους. Εννοώ, είναι η φύση της ζωής όπως την ξέρουμε. Γι’ αυτό πράττουμε το σωστό. Θα σταματήσουμε όσο είμαστε ακόμη στην κορυφή κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε και θα είναι στενόχωρο, αλλά και ευτυχές ταυτόχρονα. Στην τελευταία συναυλία που θα δώσουμε ως touring band, θα κλαίω σαν 12χρονο παιδί που το χτυπούν».

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Simmons:

https://omny.fm/shows/meruelo-la/gene-simmons-on-whiplash-w-full-metal-jackie-5-24 

Οι KISS βρίσκονται αυτή την περίοδο στην τελευταία τους περιοδεία σε Ευρώπη και Αυστραλία, ενώ αναμένεται να είναι και οι headliners στο φετινό Download Festival. Το συγκρότημα θα επιστρέψει μετά στη Βόρεια Αμερική για ακόμη περισσότερα φεστιβάλ, αλλά και για να πραγματοποιήσει το Las Vegas residency που ακύρωσε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured