Ναταλία Πετρίτη

Την πρώτη επανηχογράφηση του κομματιού “Blowin’ in the Wind” πραγματοποίησε ο  Bob Dylan, 60 ολόκληρα χρόνια μετά την original εκδοχή του. Ο θρυλικός καλλιτέχνης πραγματοποίησε την νέα αυτή ηχογράφηση μαζί με τον παραγωγό T Bone Burnett, για τις ανάγκες του νέου Ionic Original audio project του ίδιου.

Η μοναδική κόπια της επανηχογράφησης πρόκειται να δημοπρατηθεί από τον οίκο Christie’s, μέσα από μια διαδικασία που πρόκειται να ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου. Η τιμή που προβλέπεται να φτάσει η ηχογράφηση κυμαίνεται από τις £600,000 μέχρι και το 1 εκατομμύριο λίρες!

Το εν λόγω re-recording αποτέλεσε την πρώτη κυκλοφορία του Ionic Original disc του Burnett, το οποίο χρησιμοποιεί νέα αναλογική sound τεχνολογία, η οποία υπόσχεται να ξεπερνά την ηχητική πιστότητα που αποδίδει το βινύλιο, το CD, το streaming ή οποιοδήποτε άλλο μέσο απόλαυσης ηχογραφημένης μουσικής. Τα Ionic Originals είναι δημιουργημένα από painting lacquer σε δίσκους αλουμινίου, τα οποία και παίζονται σε συσκευή που χρησιμοποιεί βελόνα, όπως ένας δίσκος βινυλίου.

Bob Dylan Blowin in the Wind

Οι ενδιαφερόμενοι για την επανηχογράφηση του “Blowin’ in the Wind” έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ένα in-person listening session στο Los Angeles, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, ώστε να δοκιμάσουν αν το Ionic Original φέρνει εις πέρας όλα όσα υπόσχεται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured