Ναταλία Πετρίτη

Η Dua Lipa και η Saoirse Ronan φημολογούνται ως οι νέες προσθήκες στο λαμπερό  cast της πολυαναμενόμενης ταινίας της Greta Gerwig, Barbie.

Η τραγουδίστρια, η οποία αναμένεται να κάνει το ερμηνευτικό της ντεμπούτο στην ταινία της Argylle της Apple TV+ αργότερα μέσα στη χρονιά, φαίνεται πως θα έχει και έναν ρόλο στο επερχόμενο live-action adaptation μαζί με τους Margot Robbie και Ryan Gosling.

Τα νέα έρχονται έπειτα από τις φήμες που θέλουν η ταινία να περιλαμβάνει πολλαπλές εκδοχές της Barbie και του Ken. Σύμφωνα μάλιστα με τον Kyle Buchanan των New York Times, οι Issa Rae και Hari Nef θα ερμηνεύσουν την Barbie μαζί με την Robbie, ενώ οι Simu Liu και Ncuti Gatwa θα βρεθούν στο πλευρό του Gosling σε διάφορες εκδοχές του Ken.

Άλλα μέλη του cast που έχουν ήδη επιβεβαιωθεί είναι οι America Ferrera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera, Rhea Perlman, Connor Swindells, Scott Evans και Jamie Demetriou.

Τη Barbie θα σκηνοθετήσει η Gerwig χρησιμοποιώντας το σενάριο που έγραψε η ίδια μαζί με τον σύντροφό της και σκηνοθέτη, Noah Baumbach (Marriage Story). Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2023.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured