Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο κομμάτι για τις ανάγκες της νέας σειράς του Hulu, Conversations With Friends, έγραψε η Phoebe Bridgers. Το κομμάτι της αγαπημένης μουσικού αναμένεται να ντύσει μουσικά την πολυαναμενόμενη σειρά, η οποία και αποτελεί διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Sally Rooney. Αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Απριλίου.

Το “Sidelines” είναι το πρώτο original material δια χειρός Bridgers, έπειτα από την κυκλοφορία του Punisher το 2020 και του Copycat Killer EP αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά. Έχοντας συνεργαστεί με τον Conor Oberst για ένα re-work του κομματιού των Bright Eyes, “Haligh, Haligh, a Lie, Haligh”, η Bridgers συνεργάστηκε και με τους ίδιους τους Bright Eyes για μια διασκευή στο κομμάτι του Elliott Smith, “St. Ides Heaven”. Η ίδια διασκεύασε αργότερα και το κομμάτι του Tom Waits, “Day After Tomorrow”, ως ένα fundraiser για το International Institute of Los Angeles το 2021.

Πρόσφατα, η Bridgers κυκλοφόρησε μια acoustic version του κομματιού της από το Punisher, “Chinese Satellite”, για τη συλλογή που δημιούργησε η δισκογραφική εταιρία Secretly Canadian για την 25η επέτειό της, ενώ ανακοίνωσε και τη συμμετοχή της σε ένα μηνιαίο ραδιοφωνικό show στον SiriusXM.

Δείτε εδώ το trailer του Conversations With Friends, στο οποίο ακούγεται ένα μέρος του “Sidelines”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured