Ναταλία Πετρίτη

Tο animated video του “Hurricane” από το DONDA έδωσε στη δημοσιότητα ο Kanye West, παρότι ο ίδιος κυκλοφόρησε πρόσφατα τον δίσκο DONDA 2.

Το κομμάτι από το 2021 αποτελεί μια συνεργασία του ίδιου με τον The Weeknd και Lil Baby, ενώ αυτό υπήρξε υποψήφιο για Best Melodic Rap Performance στα GRAMMYs.

Το video παρακολουθεί μια σειρά από animated φυλακισμένους κατά τη διάρκεια της απόδρασής τους από μια φυλακή τοποθετημένη σε ένα νησί. Το avatar του Kanye αναδύεται τότε από τη θάλασσα για να τους βαπτίσει και να εκφέρει έναν λόγο, προτού όλοι μαζί αναδυθούν στους ουρανούς.

Το video του “Hurricane” έρχεται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του αμφιλεγόμενου video του “Eazy”, στο οποίο ο Kanye West εμφανίζεται να θάβει ζωντανό τον κωμικό ηθοποιό Pete Davidson (που εμφανίζεται σε claymation μορφή), ο οποίος και είναι αυτή την περίοδο ο σύντροφος της πρώην συζύγου του,  Kim Kardashian.

Το νέο άλμπουμ του West, DONDA 2, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Stem Player του ίδιου, μια συσκευή που πωλείται για 200 δολάρια από την Yeezy Tech enterprise.

Δείτε εδώ το video του “Hurricane”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured