Ναταλία Πετρίτη

Μια συλλογή με περισσότερα από 60 δοκίμια πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Bob Dylan, η οποία και θα τιτλοφορείται The Philosophy Of Modern Song. Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022 από την Simon & Schuster.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, ο Dylan ξεκίνησε να δουλεύει πάνω στη συλλογή  The Philosophy Of Modern Song το 2010. Το βιβλίο αποτελείται από δεκάδες δοκίμια του ίδιου για κομμάτια άλλων μουσικών, όπως οι Nina Simone, Elvis Costello και Hank Williams.

«Ο Dylan αναλύει αυτό που ίδιος αποκαλεί ως «παγίδα της εύκολης ρίμας», εξηγεί πώς η προσθήκη ακόμη και μιας συλλαβής μπορεί να καταστρέψει ένα κομμάτι, αλλά και πως η bluegrass συγγενεύει με το heavy metal» αναφέρει το δελτίο τύπου. «Όλα αυτά τα δοκίμια, γραμμένα με τη μοναδική πρόζα του Dylan».

Ο Dylan υπέγραψε με την Simon & Schuster ένα συμβόλαιο για τη συγγραφή έξι βιβλίων το 2011. Ο ίδιος έχει ήδη κυκλοφορήσει το memoir του, Chronicles: Volume One, από το 2004. Το 2016, κέρδισε το βραβείο Nobel Λογοτεχνίας χάρη στη «δημιουργία νέων ποιητικών εκφράσεων μέσα στη μεγάλη παράδοση της Αμερικανικής μουσικής». Ο λόγος που έβγαλε ο ίδιος όταν αποδέχθηκε το βραβείο έχει κυκλοφορήσει και αυτός στο βιβλίο The Nobel Lecture, επίσης από την Simon & Schuster.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured