Ναταλία Πετρίτη

Για την πρόσφατη διένεξή του με τον Morrissey τοποθετήθηκε ο Johnny Marr, ο οποίος και ανέφερε ότι ένιωσε πως έπρεπε να υπερασπιστεί το εαυτό του.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο πάλαι ποτέ frontman των Smiths ζήτησε από τον Marr να σταματήσει να αναφέρεται σε εκείνον στις συνεντεύξεις του. Είχε προηγηθεί συνέντευξη του Marr στο περιοδικό Uncut, όπου εκείνος είχε τοποθετηθεί εκτενώς ως προς τη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών και τους λόγους για τους οποίους δεν διατηρούν μια καλή σχέση σήμερα.

Το αίτημα του Morrissey είχε γίνει τότε γνωστό μετά την ανάρτηση μιας μακροσκελούς επιστολής προς τον Marr, με τον ίδιο να απαντά σκωπτικά στο Instagram, αναφέροντας ότι δεν βρισκόμαστε στο 1953 και κατηγορώντας τον για fake news.

Ο Marr ερωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Times για αυτή του την απάντηση στον Morrissey, αναφέροντας: «Όταν σου επιτίθενται χωρίς λόγο, συνήθως μάλιστα δημόσια, πρέπει να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου».

«Η επιστολή ήταν σχεδιασμένη ώστε να με προσβάλει, έτσι δεν είναι; Αυτή πρέπει να ήταν η ιδέα. Αν είναι κάτι που δεν βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, πρέπει κάπως να αντιδράσεις, γεγονός που είναι γελοίο» συνέχισε ο ίδιος.

Ο Marr πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, ήταν κάτι σχετικά με το ότι εκείνος αναζητά την προβολή… και εγώ λαμβάνω μπόλικη από αυτή. Βγάζω έναν νέο δίσκο, και αυτό παίρνει επίσης πολλή προβολή. Όλοι οι solo δίσκοι μου παίρνουν. Κάνω απλά αυτό που κάνω. Συνεχίζω να είμαι αυτός που είμαι».

Διαβάστε εδώ και εδώ αναλυτικά ολόκληρη την πορεία την διένεξης μεταξύ Marr και Morrissey, που από ό,τι φαίνεται δεν θα σταματήσει σύντομα να μας προσφέρει μεγάλες δόσεις drama!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured