Ναταλία Πετρίτη

Σε «NFT label» θέλει να μετατρέψει ο Snoop Dogg τη θρυλική Death Row Records, της οποίας και έγινε ιδιοκτήτης μόλις πρόσφατα.

Ο rapper αποκάλυψε τα πλάνα του να προχωρήσει σε business στον κόσμο των non-fungible tokens (NFTs) μέσα από ένα chatroom στο Clubhouse τη Δευτέρα που μας πέρασε. Η παραδοχή του αυτή ηχογραφήθηκε και μπορεί κανείς να την ακούσει στο YouTube. Κατά τη διάρκεια του session, ο Snoop ανέφερε ότι η Death Row «θα κυκλοφορεί τους καλλιτέχνες της στο metaverse και σε ένα ολοκαίνουριο chain μουσικής». 

Ο ίδιος συνέχισε: «Ακριβώς όπως όταν κάναμε χαμό στη βιομηχανία με το να γίνουμε η πρώτη ανεξάρτητη δισκογραφική που έγινε τεράστια, έτσι τώρα θέλω η Death Row να γίνει και η πρώτη τεράστια δισκογραφική για NFTs στο metaverse».

https://youtu.be/BoELGzKbzXw

Ο Snoop Dogg κυκλοφόρησε το τελευταίο του album, B.O.D.R. (Bacc On Death Row), λίγες μέρες αφού έγινε ο ιδιοκτήτης της Death Row, στις 11 Φεβρουαρίου. Ο ίδιος μάλιστα κυκλοφόρησε τον δίσκο του και στο blockchain σε συνεργασία με την πλατφόρμα Gala Games.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured