Ναταλία Πετρίτη

Με μια 15λεπτη εμφάνισή τους μάγεψαν το κοινό του SoFi Stadium χθες το βράδυ οι Dr. Dre, Kendrick Lamar, Eminem, Snoop Dogg και Mary J. Blige, οι οποίοι και αποτέλεσαν τους λαμπερούς καλλιτέχνες που ανέλαβαν το φετινό Super Bowl Halftime Show του NFL. Η εμφάνισή τους έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Los Angeles Rams και των Cincinnati Bengals, ενώ 50 Cent και Anderson .Paak συμμετείχαν στη συναυλία ως guests-έκπληξη.

Η εμφάνιση ξεκίνησε με τον Dr. Dre και τον επί χρόνια creative partner του, Snoop Dogg, να ερμηνεύουν τα κομμάτια “The Next Episode” και “California Love”, στα πλαίσια ενός tribute στον θρύλο της West Coast, Tupac Shakur. Ο 50 Cent εμφανίστηκε στη συνέχεια παίζοντας το “In Da Club”, ενώ ακολούθησε η Blige, με ερμηνείες των κομματιών “Family Affair” και “No More Drama”.

Στο δεύτερο μισό της εμφάνισης βρέθηκε στη σκηνή ο Kendrick Lamar, σε ένα medley με τα κομμάτια “m.A.A.d. City” και “Alright”, ενώ τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Eminem, ερμηνεύοντας τα κλασσικά “Forget About Dre” και “Lose Yourself” με τον .Paak στα drums.  

Ο ίδιος ο Eminem μάλιστα, παρά τις διαφωνίες της διοργάνωσης του NFL, γονάτισε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Colin Kaepernick, που είχε κάνει το ίδιο το 2016 κατά τη διάρκεια ακρόασης του Εθνικού Ύμνου στην αρχή ενός αγώνα NFL, για να διαμαρτυρηθεί για την όλο και αυξανόμενη αστυνομική βία και τον φυλετικό ρατσισμό στις ΗΠΑ.

Στο κλείσιμο του show, ο Dr. Dre επέστρεψε στο stage με όλους τους καλλιτένχες που συμμετείχαν στη βραδιά, ερμηνεύοντας το “Still D.R.E.”.

Δείτε εδώ την ιστορική εμφάνιση των hip hop καλλιτεχνών:

Setlist:

Dr. Dre and Snoop Dogg – “The Next Episode”

Dr. Dre and Snoop Dogg – “California Love”

50 Cent – “In Da Club”

Mary J. Blige – “Family Affair”

Mary J. Blige – “No More Drama”

Kendrick Lamar – “m.A.A.d. City”

Kendrick Lamar – “Alright”

Eminem – “Forget About Dre”

Eminem – “Lose Yourself”

“Maad City” Kendrick Lamar

Dr. Dre, Snoop Dogg, Anderson .Paak, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, and 50 Cent – “Still D.R.E.”

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured