Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι έχουν ήδη ένα «χαλαρό πλάνο» να κυκλοφορήσουν ακόμη έναν δίσκο μετά το Unlimited Love μοιράστηκαν οι Red Hot Chili Peppers, ο νέος δίσκος των οποίων κυκλοφορεί επίσημα την 1η Απριλίου από τη Warner Bros.

Το Unlimited Love είναι ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος μετά το The Getaway του 2016, ενώ σε αυτόν βλέπουμε και πάλι τον John Frusciante στους Peppers, έπειτα από τουλάχιστον 10ετή απουσία από το συγκρότημα.

Η δήλωση έγινε από τον RHCP frontman, Anthony Kiedis, ο οποίος και μίλησε την προηγούμενη εβδομάδα στο ΝΜΕ για τη νέα δουλειά του συγκροτήματός του.

«Θα βγάλουμε μουσική με το τσουβάλι – κυριολεκτικά», ανέφερε ο Kiedis στη συνέντευξη. «Μην εκπλαγείτε αν ακόμη μια σειρά από κομμάτια έρθει στη δημοσιότητα στο κοντινό μέλλον».

«Έχουμε πολύ υλικό για να ανεβάσουμε τον κόσμο», ανέφερε επίσης ο Kiedis.

Ο John Frusciante με τη σειρά του πρόσθεσε ότι υπάρχει ένα «χαλαρό πλάνο» για έναν follow-up δίσκο για το Unlimited Love, για τον οποίο το συγκρότημα έχει ηχογραφήσει σχεδόν 50 κομμάτια κατά τη διάρκεια των sessions του με τον Rick Rubin.

«Σίγουρα έχουμε αρκετό υλικό που λατρεύουμε», ανέφερε ο δημοφιλής κιθαρίστας, προσθέτοντας ότι αυτός ο δίσκος θα είναι πιο χαλαρός ως προς την ενέργειά του, σε σχέση με τον δίσκο που μόλις ολοκλήρωσαν και πρόκειται να κυκλοφορήσει.

Για το Unlimited Love, ο Kiedis ανέφερε επίσης στο NME ότι οι Peppers «πίεσαν ο ένας τον άλλον με έναν θετικό τρόπο». «Δεν ήθελα να αφηγηθώ την ίδια ιστορία από το παρελθόν που ακούμε εδώ και 50 χρόνια στη rock μουσική. Μου άρεσε το ότι το πιάσαμε από 10.000 διαφορετικές μεριές και είδαμε τί υπάρχει εκεί έξω. Δεν βάλαμε όρια στους εαυτούς μας ώστε να καταπνίξουμε ό, τι ήταν ειλικρινές και συναισθηματικό. Ελπίζουμε να είπαμε κάτι που δεν έχει ειπωθεί ξανά, ή τουλάχιστον με έναν τρόπο που δεν έχει ξανασυμβεί».

Ακούστε εδώ το πρώτο single του νέου δίσκου των Red Hot Chili Peppers:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured