Ναταλία Πετρίτη

Σε δηλώσεις σχετικά με την Lana Del Rey και τη βοήθεια που έλαβε από εκείνη προχώρησε η Cat Power, κατά κόσμον Chan Marshall, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο διαδικτυακό περιοδικό NME.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδοποιός μίλησε για τη βοήθεια που έλαβε καλλιτεχνικά από την Lana Del Rey, όταν η ίδια την προσκάλεσε σε περιοδεία μαζί της μετά την διακοπή του συμβολαίου με τη δισκογραφική της, Matador.

«Όταν μου είπαν ότι ο τελευταίος μου δίσκος, Wanderer, δεν ήταν καλός, υπήρξε ένας ολόκληρος χρόνος που είχα βρεθεί εκτός δισκογραφικής», ανέφερε στο ΝΜΕ η Marshall.

«Υπάρχουν περίπου 200 άτομα τα οποία θεωρούσα πως είναι η οικογένειά μου, τα οποία ποτέ δεν με ρώτησαν πώς είμαι. Σκέφτηκα, θα πουλήσω το διαμέρισμά μου και θα μεγαλώσω τον γιο μου, θα μετακομίσω κάπου και θα προσπαθήσω να γράψω. Είμαι πολύ καλή σερβιτόρα και μαγείρισσα και άλλα πολλά και έτσι θα βρω μια σταθερή δουλειά και θα ξεκινήσω μια διαφορετική καριέρα» συνέχισε η ίδια.

Η Marshall δήλωσε επίσης ότι εκείνη την περίοδο ένιωθε πως δεν ήταν μέλος της μουσικής κοινότητας και ότι τη είχε παρατήσει η ίδια της η οικογένεια.

Τα πράγματα άλλαξαν φυσικά όταν η ίδια έλαβε τηλεφωνήματα από κάποιους μουσικούς για να συνεργαστεί μαζί τους, συμπεριλαμβανομένης της Del Rey.

«Εκείνη τη χρονιά το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε, έλαβα μόλις δύο κλήσεις. Η μία ήταν από τον Warren [Ellis] και τον Nick [Cave] από τους Bad Seeds μετά τον δίσκο τους Skeleton Key: ήθελαν να ανοίξω για εκείνους στην California» ανέφερε η Marshall. «Και μετά έλαβα ακόμη μια κλήση από τη Lana που μου ζητούσε να ανοίξω για εκείνη στην Ευρώπη» συνέχισε.

«Αυτοί οι άνθρωποι νοιάστηκαν και μου πρόσφεραν μια δουλειά. Και ήταν περισσότερο από μια δουλειά. Η Lana με πλησίασε σε μια περίοδο που ένιωθα τελείως αποκομμένη», ανέφερε τέλος.

Η Marshall τίμησε τη φιλία της με την Del Rey όταν διασκεύασε το κομμάτι της, “White Mustang”, στον πρόσφατο δίσκο διασκευών της με τίτλο Covers.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured