Ναταλία Πετρίτη

Την παραδοχή ότι συγκινείται ακόμα όταν ακούει το εμπνευσμένο από τον John Lennon κομμάτι, “Dear Friend”, έκανε ο Paul McCartney, μέσα από ένα Q&A του που είδε τώρα τα φώτα της δημοσιότητας.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 1971 και περιλαμβάνεται στον ντεμπούτο δίσκο των Wings, του πρώτου post- Beatles μουσικού project του McCartney, με τίτλο Wild Life. Το Q&A στο οποίο και μεταδόθηκε η παραδοχή αυτή του McCartney, διοργανώθηκε με αφορμή την επανακυκλοφορία του δίσκου για την 50ή επέτειό του το 2018 και μόλις πρόσφατα έγινε διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του καλλιτέχνη.

Ο Paul McCartney ανέφερε πιο συγκεκριμένα ότι κάθε φορά που το ακούει είναι πολύ συγκινητικό. «Σχεδόν πνίγομαι στο άκουσμά του», δήλωσε ο ίδιος.

Ο McCartney συνέχισε, εξηγώντας ότι το κομμάτι αφορά στο πως «ο ίδιος μιλούσε στον John μετά από όλες τις διαφωνίες που είχαν σχετικά με τη διάλυση των Beatles».

«Αυτός ο στίχος: “Really truly, young and newly wed”. Ακούγοντάς τον σκέφτομαι πως προσπαθούσα να πω στον John, «Κοίτα, είναι όλα cool τώρα. Ας πιούμε ένα ποτήρι κρασί. Ας είμαστε εντάξει». Και ευτυχώς τα βρήκαμε, πράγμα που ήταν πηγή απίστευτης χαράς, γιατί θα ήταν φρικτό να δολοφονηθεί χωρίς να έχουμε ξανασμίξει», ανέφερε ο McCartney.

Θυμηθείτε εδώ το κομμάτι:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured