Ναταλία Πετρίτη

Με τον Marilyn Manson συνεργάζεται για ακόμη μια φορά ο Kanye West για το Donda 2 και δεν φαίνεται να βάζει μυαλό, έπειτα από τη σφοδρή κριτική που ο ίδιος αντιμετώπισε την πρώτη φορά που δούλεψε μαζί του στο Donda.

Ο Manson συμμετείχε πιο συγκεκριμένα στο track “Jail Pt 2” του δίσκου, όπως και σε ένα από τα listening parties που διοργανώθηκαν για την προώθησή του την περασμένη χρονιά.

Η είδηση ότι ο West συνεργάζεται και πάλι με τον Manson επιβεβαιώθηκε από τον συνεργάτη του πρώτου, Digital Nas, ο οποίος και μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για την παραγωγή της νέας δισκογραφικής του δουλειάς.

Η κριτική που εισέπραξε ο West για αυτή του τη συνεργασία κρίνεται και απολύτως δικαιολογημένη, μιας που ο Manson κατηγορείται από πληθώρα γυναικών για βιασμούς, κακοποιήσεις, βίαιες επιθέσεις και trafficking. 

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε όταν η πρώην σύντροφός του, Evan Rachel Wood, βρήκε το κουράγιο να τον κατηγορήσει δημόσια τον περασμένο Φεβρουάριο, για να ακολουθήσουν έπειτα πολλές ακόμη σύντροφοί του, όπως η ηθοποιός του Game of Thrones, Esme Bianco, αλλά και η πρώην βοηθός του, Ashley Walters, μεταξύ δεκάδων άλλων.

Μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών, ο Manson εκδιώχθηκε από τη δισκογραφική εταιρία του, Loma Vista, τον ατζέντη του, τον manager του και τον publicist του. Επιπλέον ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως το American Gods και το Creepshow.

Ο Manson έχει φυσικά αρνηθεί τις κατηγορίες και στο πρόσωπο του Kanye West φαίνεται πως έχει βρει έναν σύμμαχο. Ευχόμαστε και τον μοναδικό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured