Ναταλία Πετρίτη

Στην παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς για έναν ηλικιωμένο rock star που πάσχει από καρκίνο πρόκειται να βρεθεί ο Mick Fleetwood των Fleetwood Mac. Η σειρά θα τιτλοφορείται 13 Songs, ενώ αυτή αναμένεται να προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο του Fox.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Fleetwood θα βρεθεί στον ρόλο του executive producer της σειράς, η οποία και θα περιστρέφεται γύρω από έναν βετεράνο μουσικό, τον Jasper Jones, και την μπάντα του, τους Grift.

Στο 13 Songs θα παρακολουθήσουμε την περίοδο της ζωής του Jones, στην οποία ο ίδιος πάσχει από καρκίνο σε τερματικό στάδιο και έχει μόλις λίγους μήνες ζωής μπροστά του. Ο Jones τότε θα επιχειρήσει να επανασυνδεθεί με το συγκρότημά του για να κυκλοφορήσουν 13 κομμάτια πριν από τον θάνατό του.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν στη σειρά. Το show υπογράφει ο Will Reiser, ο οποίος και βρέθηκε πίσω από το 50/50 του 2011, με τον Joseph Gordon Levitt.

Ο Fleetwood στον ρόλο του executive producer θα έχει την ευκαιρία να συμβάλει και δημιουργικά στη σειρά, ενώ ο ίδιος αναμένεται να υπογράψει τη μουσική της.

Ο Fleetwood είναι αυτή τη στιγμή το μόνο original ιδρυτικό μέλος των Fleetwood Mac στο συγκρότημα, μετά τη δημιουργία τους το 1967.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured