Ναταλία Πετρίτη

Ένα clip όπου ο Bill Murray ερμηνεύει με τον δικό του μαγικό τρόπο το “The Piano Has Been Drinking”  του Tom Waits, δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Η διασκευή του θρυλικού ηθοποιού για το κομμάτι από το 1976 περιλαμβάνεται στη νέα του concert film, New Worlds: The Cradle Of Civilization, ενώ το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο αποτυπώθηκε στη συναυλία του καλλιτέχνη στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018.

Στη συναυλία αυτή, ο Murray συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης τσελίστα, Jan Vogler, τη βιολονίστα, Mira Wang και την πιανίστρια Vanessa Perez, σε μια νύχτα γεμάτη από κλασική μουσική, rock, jazz, ποίηση, αλλά και λογοτεχνία.

Σκηνοθετημένη από τον Andrew Muscato, η performance του Murray στην Ελλάδα διεξήχθη στο τέλος μιας περιοδείας του, η οποία περιλάμβανε και εμφανίσεις στο  Royal Festival Hall του Λονδίνου, μεταξύ άλλων.

Ο Murray διασκεύασε στις τότε εμφανίσεις του και κομμάτια των Van Morrison, George Gershwin και Leonard Bernstein, όπως και κλασικές συνθέσεις των Bach και Schubert.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Murray, ο Jan Vogler ανέφερε: «Το New World έγινε για μένα ένα φανταστικό καλλιτεχνικό ταξίδι, το οποίο γεννήθηκε μέσα από τη φιλία μου με τον Bill. Πάντα θα θυμάμαι την New Worlds περιοδεία μας ως μια από τις πιο ενθουσιώδεις περιπέτειες της ζωής μου».

Δείτε εδώ το βίντεο από τη διασκευή του Bill Murray στο Ηρώδειο:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured