Ναταλία Πετρίτη

Ο Dave Navarro των Jane’s Addiction και ο frontman των Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, επανενώθηκαν σε μια ζωντανή εμφάνιση και μια διασκευή του κλασικού κομματιού του Lou Reed, “Walk On The Wild Side”.

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν μαζί σε συναυλία φιλανθρωπικού σκοπού του Navarro στις 20 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση μονάδων υποστήριξης ψυχικής υγείας για ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, στο πρόγραμμα MusiCares.

Το fundraiser περιλάμβανε εμφανίσεις πολλών δημοφιλών rock acts, μεταξύ των οποίων ο Taylor Hawkins των Foo Fighters, ο Corey Taylor των Slipknot και Stone Sour, ο Billy Morrison και πολλοί ακόμη.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Dave Navarro ερμήνευε διάφορα κομμάτια από τον θρυλικό δίσκο του Lou Reed, Transformer, όταν ο Anthony Kiedis εμφανίστηκε για να ερμηνεύσουν από κοινού το “Walk On The Wild Side”.

Οι δύο rockers εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί σε συναυλία μετά την αποχώρηση του Navarro από τους Red Hot Chili Peppers to 1997!

Μετά την εμφάνισή τους, ο Navarro με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε: «Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που εμφανίστηκα με τον αδερφό μου τον Anthony! Τι μαγική βραδιά».

https://www.instagram.com/p/CXvREHvrWi0/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Navarro είχε αρχικά αντικαταστήσει τον κιθαρίστα των Peppers, John Frusciante, από το 1993 μέχρι και το 1997, πριν ο ίδιος ανακοινώσει την αποχώρησή του από το συγκρότημα λόγω «δημιουργικών διαφωνιών». Μετά την αποχώρησή του, ο Frusciante επανενώθηκε με τους Red Hot Chili Peppers από το 1998 μέχρι και το 2009. Ο ίδιος έμεινε εκτός του συγκροτήματος ακόμη μια δεκαετία, για να επιστρέψει σε αυτό το 2019.

Δείτε εδώ βίντεο με τη διασκευή των Dave Navarro και Anthony Kiedis στο “Walk On The Wild Side”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured