Ναταλία Πετρίτη

Ο Bug, ή κατά κόσμον Kevin Martin, συνεργάζεται με τον frontman των Sleaford Mods, Jason Williamson, σε ένα ολοκαίνουριο, διπλό single με τίτλο “Treetop/Stoat”.

Στα δύο electro tracks, ο Williamson και οι post-punk ρίμες του συναντούν τα dance beats του Bug, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

«Τόσο το “Stoat” όσο και το “Treetop” βρίσκονται στο ίδιο λυρικό μονοπάτι για εμένα, απλά αυτή τη φορά είναι αναμειγμένα με λίγες μικρο-ιστορίες που αποτελούν δικαιολογίες έκφρασης του θυμού και της σύγχυσης. Βρισκόμουν σε συζητήσεις με τον Kevin εδώ και χρόνια, ώστε να κάνουμε κάποια κομμάτια μαζί» ανέφερε ο Williamson σχετικά με τη συνεργασία του με τον Bug.

Ο ίδιος συνέχισε: «Το να συνταιριάξω κάτι με τη μουσική του Bug ήταν πάντα στο πρόγραμμα, μια ευκαιρία να διαμορφώσω διαφορετικές φωνητικές προσεγγίσεις ως ένα βαθμό. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο “Stoat”. Λατρεύω και τα δύο κομμάτια. Πραγματικά. Γουστάρω αυτή τη συνεργασία».

Ο Bug πρόσθεσε: «Εμπνευσμένοι από τους Mark E Smith και τους Crass, πως θα μπορούσα να μην έχω ξετρελαθεί από τους Sleaford Mods; Από τότε που άκουσα για πρώτη φορά το Austerity Dogs, εντυπωσιάστηκα από τους αιχμηρούς στίχους και τον λυρισμό του Jason, αλλά και την punk as f-ck απόδοσή τους».

«Οπότε όταν πρωτομιλήσαμε στο Twitter πριν από κάποια χρόνια, μιλώντας casually για την κοινή μας αγάπη προς το αντικοινωνικό Αμερικανικό hip hop, σχεδόν αμέσως συζητήσαμε την ιδέα μιας συνεργασίας. Και παρά το γεγονός ότι μας πήρε λίγα χρόνια για να βρούμε το concept, το 2021 φαντάζει ως το απόλυτο timing ως προς το παγκόσμιο κοινωνικό meltdown που λαμβάνει χώρα, μαζί με την κυκλοφορία του νέου μου άλμπουμ, Fire», συμπλήρωσε.

Ακούστε εδώ τα κομμάτια:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured