Ναταλία Πετρίτη

Διαθέτει χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της μουσικής βιομηχανίας και έχει υπάρξει ο ερμηνευτής τεράστιων επιτυχιών όπως τα “Message in a Bottle”, “Synchronicity II” και “Every Little Thing She Does Is Magic”. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν είχε αποκαλέσει τον Sting τραγουδιστή της heavy metal σκηνής. Μέχρι που το έκανε ο ίδιος!

Ο πάλαι ποτέ frontman των Police, σε συζήτησή του με τον Rick Beato και τον κιθαρίστα, Dominic Miller, στην εκπομπή “Everything Music”, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους τραγουδά σε ψηλές νότες.

«Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό. Οι περισσότεροι  heavy metal τραγουδιστές τραγουδούν έτσι, οπότε είμαι κι εγώ ένας heavy metal τραγουδιστής – απλά είμαι λίγο πιο μελωδικός» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Για να ξεπεράσεις τον ήχο του συγκροτήματος πρέπει να πιάσεις αυτές τις νότες. Δεν μπορείς να είσαι βαρύτονος και να παίζεις σε μια ροκ μπάντα στην πραγματικότητα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Φανταζόμαστε φυσικά ότι καλλιτέχνες σαν τον Iggy Pop, τον Glenn Danzig, αλλά και τους μακαρίτες Ian Curtis και Jim Morrison, θα είχαν διαφορετική άποψη!

Δείτε εδώ απόσπασμα της κουβέντας του Sting στο “Everything Music”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured