Ναταλία Πετρίτη

Έντονη κριτική έχει εισπράξει η Madonna, η οποία μέσα από μια ανάρτησή της αποκάλυψε το γεγονός ότι μέρος της ομάδας της εργάζεται αμισθί.

Η θρυλική τραγουδίστρια της pop, post-αρε μια behind-the-scenes φωτογραφία, στην οποία ο  φωτογράφος Steven Klein ποζάρει «απειλώντας» την με ένα μαχαίρι στο λαιμό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης φωτογράφησής της για το V Magazine – η οποία επίσης εισέπραξε κριτική εξαιτίας της άτυπης αναπαράστασης του θανάτου της Marilyn Monroe που αυτή επιχειρεί να αποδώσει.

https://twitter.com/MikeSington/status/1454119678951845900?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1454119678951845900%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fmadonna-receives-backlash-after-revealing-her-team-have-been-working-for-free-3102810

«Είμαι περήφανη για τη συνεργασία μου με το @stevenkleinstudio για το @vmagazine, καθώς σε πείσμα όλων και με στήριξη ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με την τέχνη, καταφέραμε με σχεδόν μηδενικό budget να παράξουμε ΤΕΧΝΗ! Η τέχνη δεν είναι νεκρή αν έχεις τη δύναμη να παλέψεις για όσα πιστεύεις» έγραφε το caption της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο Instagram και έκτοτε έχει διαγραφεί.

«Ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν, κοιμήθηκαν σε καναπέδες και δούλεψαν για πολλές ώρες αμισθί για να συνδράμουν στην madame X, η οποία δεν είναι εδώ μόνο για να διαταράξει την ειρήνη, αλλά για να κρατήσει την Τέχνη ζωντανή και να σας στείλει ένα ΜΕΓΑΛΟ φιλί» ανέφερε επίσης το συνοδευτικό σχόλιο.

The since-deleted image of Madonna posing with a knife to her throat

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων άσκησαν έντονη κριτική στη Madonna για το γεγονός ότι η ίδια εκμεταλλεύεται καλλιτέχνες χωρίς να τους καταβάλει μισθό. Ο Independent προσέγγισε την ίδια για κάποιο σχόλιο, χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured