Ναταλία Πετρίτη

Για την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ για τους Beatles μίλησε ο Julian Lennon, γιος του εκλιπόντος John Lennon, αναφέροντας πως για εκείνον ήταν μια εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να ξανα-αγαπήσει τον πατέρα του.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο Get Back του Peter Jackson αποτελείται από τρία μέρη και η επίσημη πρεμιέρα του πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα (25 Νοεμβρίου) από το Disney+. Η ταινία επικεντρώνεται στη δημιουργία του τελευταίου άλμπουμ των Σκαθαριών, το Let It Be, αλλά και στην τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση στην ταράτσα του Savile Row του Λονδίνου.

Ο Julian και ο αδερφός του, Sean Lennon, βρέθηκαν σε ένα special screening του ντοκιμαντέρ την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο διοργάνωσε η σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney, κόρη του Paul McCartney, στο Los Angeles.

«Πόσο υπέροχη νύχτα!» σχολίασε ο Julian Lennon σε ανάρτησή του στο Instagram μετά το event. «Πρώτα είδαμε το Get Back και έπειτα βρεθήκαμε στο event της Stella».

«Το ένα και μοναδικό που μπορώ να σχολιάσω για το ντοκιμαντέρ είναι ότι αυτό με έκανε περήφανο, με ενέπνευσε και με έκανε να αγαπήσω την οικογένειά μου περισσότερο από ποτέ» πρόσθεσε ο Lennon.

«Η ταινία με έκανε να αγαπήσω ξανά τον πατέρα μου, με έναν τρόπο που δεν μπορώ ακριβώς να περιγράψω», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το ντοκιμαντέρ δημιουργήθηκε έπειτα από τη μελέτη και επεξεργασία 55 ωρών από ακυκλοφόρητο υλικό, το οποίο γύρισε ο Michael Lindsay-Hogg το 1969, αλλά και από 140 ώρες από ακυκλοφόρητα recording sessions του συγκροτήματος.

«Απλώς δεν το πιστεύω ότι αυτό το υλικό υπάρχει!», είχε δηλώσει ο Jackson στον Guardian για το υλικό που επεξεργάστηκε για τη δημιουργία του Get Back, το οποίο ήταν αποθηκευμένο για μισό αιώνα και πλήρως ανεκμετάλλευτο.

https://www.instagram.com/p/CWeujLtpBJb/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured