Ναταλία Πετρίτη

Για 180.000£ πωλήθηκε το φόρεμα της Amy Winehouse από την τελευταία της συναυλία σε δημοπρασία προσωπικών της αντικειμένων η οποία διεξήχθη στο LA από τους κληρονόμους της.

Η εκλιπούσα τραγουδίστρια φορούσε το halter mini φόρεμα στην εμφάνισή της στο Βελιγράδι τον Ιούνιο του 2011, έναν μήνα προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα 27 της χρόνια. Το φόρεμα πωλήθηκε για 16 φορές την τιμή του στο Julien’s Auctions sale στο Los Angeles, σύμφωνα με πηγές του BBC News.

Στη δημοπρασία πωλήθηκαν επίσης και άλλα αντικείμενα της Amy Winehouse, από τα οποία μαζεύτηκαν περισσότερα από 4 εκατομμύρια λίρες, συμπεριλαμβανομένης της Moschino τσάντας σε σχήμα καρδιάς που η ίδια κρατούσε στα BRIT Awards του 2007, όταν και βραβεύθηκε με το British Female Solo Artist και British Album για το Back To Black. Στη δημοπρασία πωλήθηκαν επίσης ένα χρυσό φόρεμα Dolce & Gabbana για 150,000£, ένα jumpsuit Temperley London για 90,000£ και πολλά άλλα.  

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσει θα διατεθούν στο Amy Winehouse Foundation, το οποίο ίδρυσαν οι γονείς της για να βοηθήσουν νέους ανθρώπους με προβλήματα εθισμού.

Αρκετά από τα προσωπικά αντικείμενα της Amy Winehouse πρόκειται να εκτεθούν στην επικείμενη έκθεση του Design Museum του Λονδίνου, με τίτλο Amy: Beyond The Stage, η οποία θα ξεκινήσει στις 26 Νοεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured