Ναταλία Πετρίτη

Το χρίσμα του Mick Jagger έλαβαν οι Måneskin μετά τη supporting εμφάνισή τους σε συναυλία των Rolling Stones στο Allegiant Stadium του Las Vegas το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η ιταλική ροκ μπάντα που στέφθηκε νικήτρια της περσυνής Eurovision εμφανίστηκε ως supporting act των βετεράνων rockers, στην τελευταία τους συναυλία για την αμερικανική τους περιοδεία.

Μετά την εμφάνισή τους, οι ίδιοι πόσταραν στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν μαζί με τον Jagger, ενώ και ο Jagger έκανε το ίδιο στον λογαριασμό του στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/CV-3M55Drsh/?utm_source=ig_web_copy_link

Μερικούς μήνες πριν, οι Måneskin είχαν λάβει τα θετικά σχόλια του Iggy Pop, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκαν για μια νέα version του single τους, “I Wanna Be Your Slave”.

«Ήταν τεράστια τιμή που ο Iggy αγάπησε τη μουσική μας και θέλησε να δουλέψει μαζί μας. Ήταν πραγματικά συγκινητικό να τον βλέπουμε να τραγουδά το “I Wanna Be Your Slave” ζωντανά μπροστά μας. Ήταν μια δυνατή στιγμή, να βλέπουμε έναν τόσο μεγάλο καλλιτέχνη να είναι τόσο ανοιχτός και φιλικός μαζί μας» ανέφεραν τότε οι Måneskin.

https://www.youtube.com/watch?v=rNUT2aSWzyI

Παράλληλα, το ανερχόμενο συγκρότημα έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όντας καλεσμένοι στο Tonight Show With Jimmy Fallon. Εκεί ερμήνευσαν τα κομμάτια “Beggin” και “MAMMAMIA”.

https://www.youtube.com/watch?v=RnPnRRzly-k

https://www.youtube.com/watch?v=hmUL_U9MYn0

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured