Ναταλία Πετρίτη

Το video του νέου single τους, “Car Crash”, μοιράστηκαν οι IDLES, το οποίο περιλαμβάνεται στον επικείμενο δίσκο τους με τίτλο CRAWLER. Η μπάντα από το Bristol πρόκειται να κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική της δουλειά στις 12 Νοεμβρίου, έναν χρόνο μετά από το επιτυχημένο Ultra Mono.

Το video του “Car Crash” περιλαμβάνει σκηνές από παλαιότερα αυτοκινητιστικά ατυχήματα και δημιουργήθηκε από τον Matthew Cusick. Στο μοντάζ για το “Car Crash” εργάστηκε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Lee Kiernan. Ο ίδιος ο Cusick δημιουργούσε video compilations από αυτοκινητιστικά ατυχήματα από το 2001 και, κατά δήλωσή του, το project του «έχει τώρα αυτό που πάντα του έλειπε – ένα killer soundtrack».

Το κομμάτι είναι επηρεασμένο από αληθινή εμπειρία του Joe Talbot σε ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, στο οποίο παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου δήλωσε για το κομμάτι: «Είναι τρομακτικό το comedown hangover – ξυπνάς την επόμενη μέρα και συνειδητοποιείς τις συνέπειες και λες, τι σκατά κάνω με τη ζωή μου;».

Ο Mark Bowen, κιθαρίστας των IDLES και συμπαραγωγός του δίσκου, πρόσθεσε: «Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο βίαιο για να αποδίδει το πραγματικό περιστατικό».

Το νέο κομμάτι έρχεται μετά από ένα μυστηριώδες teaser που μοιράστηκε το συγκρότημα την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο περιλάμβανε έναν αριθμό τηλεφώνου. Όταν έπαιρνε κανείς το τηλέφωνο, άκουγε τον ήχο ενός αυτοκινήτου σε κίνηση, αλλά και κραυγές. Μετά από μερικά λεπτά, η κλήση του τηλεφώνου τερματιζόταν αυτόματα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured