Ναταλία Πετρίτη

Το κινηματογραφικό του video για το κομμάτι “Famous Last Words” έδωσε στη δημοσιότητα ο James Blake, στο οποίο τον παρακολουθούμε να μεταφέρεται από το κρεβάτι ενός νοσοκομείου στον ωκεανό.

Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον τελευταίο του δίσκο Friends That Break Your Heart και είναι το τέταρτο single της συγκεκριμένης δισκογραφικής δουλειάς που αποκτά το δικό του video clip.

Στο νέο video clip, ο Blake βρίσκεται με μια μάσκα οξυγόνου ξαπλωμένος στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου, ενώ το σώμα του είναι καλυμμένο από αμυχές και μελανιές. Όσο το clip εξελίσσεται, ο ίδιος βρίσκει την δύναμη να αφήσει το νοσοκομείο, πηγαίνοντας στην παραλία.

Μιλώντας για το Friends That Break Your Heart στο ΝΜΕ, ο Blake ανέφερε: «Σε αυτόν τον δίσκο τραγουδάω για τα τετριμμένα, για σχεδόν τυχαίες οχλήσεις της καθημερινότητας που μας επηρεάζουν πιο βαθιά από όσο πρέπει. Είναι όμορφα και ταυτόχρονα άβολα πράγματα – είναι ο Blake στην πιο πλούσια, πιο ωμή μορφή του, που ψάχνει πάντα τρόπους να επουλώσει τις πληγές του».

Ο James Blake πρόκειται να βγει σε περιοδεία την επόμενη χρονιά για τον δίσκο του, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο. Λίγες μέρες πριν την έναρξή της, ο καλλιτέχνης θα δώσει ένα solo piano show, λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured