Ναταλία Πετρίτη

Ένα συγκινητικό μήνυμα του Snoop Dogg προς εκείνον για την απώλεια της γιαγιάς του και το διαζύγιό του μοιράστηκε ο Dr. Dre.

Το μήνυμα εστάλη μια εβδομάδα αφού ο Dre έλαβε τα χαρτιά του διαζυγίου του κατά τη διάρκεια της κηδείας της γιαγιάς του. Σύμφωνα με το TMZ, η Nicole Young, αποξενωμένη σύζυγος του Dre, του έστειλε τα χαρτιά που σχετίζονται με τη διατροφή που πρόκειται να λαμβάνει μετά το διαζύγιο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο Dre ευχαρίστησε τους fans του, τους φίλους, αλλά και τους συνεργάτες του για την υποστήριξη στις δύσκολες ώρες που περνά: «Ευχαριστώ όλους σας για τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το μήνυμα του αδερφού μου, Snoop Dogg».

Ο Dr. Dre μοιράστηκε ένα μήνυμα του Snoop Dogg σε μορφή video, όπου ο αγαπημένος rapper αναφέρει: «Από τότε που σε ξέρω, πριν καν να είμαστε μαζί, πάντα ήξερες να παίρνεις τον πόνο, τον θυμό και τη σύγχυση – οτιδήποτε ήταν αρνητικό, και μπορούσες να βγάλεις κάτι θετικό από αυτό. Γι’ αυτό είσαι ο γιατρός μας. Λένε ότι ο Snoop Dogg είναι icon, είναι ο Θεός, είναι ο βασιλιάς, αλλά υπάρχει μόνο ένας n***a που πρέπει να τιμούν, και αυτός είσαι εσύ».

«Γι’ αυτό φρόντισε να ηρεμήσεις και επικεντρώσου στο να είσαι καλά. Πάρε όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια, όλα αυτά τα σκατά που σε ταλαιπωρούν – τον θάνατο, τις γαμημένες μηνύσεις, όλα αυτά τα σκατά – βάλτα όλα στο μυαλό και στο πνεύμα σου και βγάλε από αυτά κάτι μαγικό, n***a» πρόσθεσε.

«Έχεις τους στρατιώτες σου στο πλάι σου» ανέφερε επίσης ο Snoop Dogg, «Έχεις εμένα, τον Em[inem], τον Kendrick [Lamar]».

 Ο Dre. Dre πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο, The Aftermath Takeover, λίγο πριν το τέλος του 2021.

Δείτε εδώ το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CVZCC4JpirJ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured